середа, 06 лютого 2008 07:59

Черновецькому сумно, бо Ющенко насварив його несправделиво

Черновецькому сумно, бо Ющенко насварив його несправделиво
Мер Києва Леонід Черновецький вважає несправедливою догану, оголошену йому президентом Віктором Ющенком за незадовільну роботу КМДА із забезпечення житлом вкладників, що постраждали від афери "Еліти-центр".

Про це сказано в заяві Черновецького.

"Сумно, що помічники президента ввели його в оману. Я особисто тримаю на контролі проблему видачі квартир тим, хто втратив останнє, вкладаючи гроші в кишені шахраїв", - сказав Черновецький.

Він додав, що неодноразово звертався до осіб, які мають право законодавчої ініціативи, із проханням ініціювати зміни до законодавства, щоб заборонити будівництво житла за рахунок залучених інвесторів-приватних осіб, а продавати тільки готові квартири.

"Таких листів були десятки. Ніякої відповіді Київська адміністрація не одержала", - заявив мер.

Черновецький впевнений, що указ про догану президенту підлеглі подали на підпис, навіть не вивчивши документів, напрацьованих КМДА, і не врахувавши того, що мер перебуває на лікарняному.

Також він заявив, що роботу адміністрації з вирішення питання забезпечення житлом обманутих інвесторів стримує керівництво Міністерства внутрішніх справ, яке, посилаючись на таємницю слідства, не оприлюднює списки потерпілих.

"Насправді воно (МВС) намагається збільшити кількість потерпілих шляхом підробки документів", - зазначив Черновецький.

4 лютого Ющенко оголосив догану Черновецькому за незадовільну роботу Київміськадміністрації з забезпечення житлом вкладників, котрі постраждали в афері групи компанії "Еліта-центр", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецькому сумно, бо Ющенко насварив його несправделиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі