понеділок, 17 вересня 2007 10:02

Черновецького замінить єдиний кандидат від НУ-НС і БЮТ

Лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" виступає за висування його політичною силою й Блоком Юлії Тимошенко єдиного кандидата в мери Києва у разі проведення позачергових виборів мера столиці.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "1+1" 16 вересня.

"Спільного кандидата в ідеалі повинні були б узгодити Блок Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона". Це був би оптимальний варіант розвитку подій", - сказав Луценко.

З його слів, НУ-НС має досить гідних кандидатів на цю посаду.

Водночас Луценко зазначив, що поки не заявляв про свою претензію бути висунутим у кандидати мера столиці.

"Я ніколи не заявляв про свої мерські амбіції", - сказав він.

Лідер НУ-НС пообіцяв, що його політична сила відразу після проходження у Верховну Раду внесе на розгляд парламентаріїв законопроект про проведення позачергових виборів мера столиці.

НУ-НС і Блок Юлії Тимошенко мають намір ініціювати проведення дострокових виборів міських голів і міських рад Києва й Харкова після позачергових виборів Верховної Ради.

Керівник Київського міського штабу блоку партій "Наша Україна - Народна самооборона" Микола Катеринчук допускає висування блоком його лідера Юрія Луценка в мери Києва у разі проведення позачергових виборів мера столиці, повідомляють Українські новини.



Зараз ви читаєте новину «Черновецького замінить єдиний кандидат від НУ-НС і БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі