середа, 14 травня 2008 17:04

Черновецького викликають до міліції

Черновецького викликають до міліції
Для ознайомлення з протоколом про порушення закону "Про боротьбу з корупцією", в міліцію викликали міського голову Києва Леоніда Черновецького.

"Співробітники міліції вручили Леоніду Черновецькому повістку з викликом на 15 травня на 16:00 в УБОЗ столиці для ознайомлення з матеріалами адміністративного протоколу, складеного стосовно нього за порушення вимог закону "Про боротьбу з корупцією", - заявила прес-секретар МУБОЗ Олена Мельник, повідомляє прес-служба МВС України.

Нагадаємо, днями за порушення цього закону суд оштрафував мера Тернополя на 340 грн.

Майже місяць тому працівники київської міліції склали протоколи щодо порушення закону "Про боротьбу з корупцією" стосовно двох посадовців столичної мерії.

Обидва посадовці, будучи уповноваженими на виконання функцій державою, відмовили Головному контрольно-ревізійному управлінню України в наданні інформації.

За 3 місяці 2008 року підрозділами органів внутрішніх справ складено і направлено до суду 745 адміністративних протоколів за порушення вимог закону "Про боротьбу з корупцією", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького викликають до міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі