середа, 29 серпня 2007 09:38

Черновецького нагородили Орденом честі

Надзвичайний і Повноважний посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе вручив мерові Києва Леоніду Черновецькому Орден кавалера честі за особливий особистий внесок у розвиток грузинської культури. Про це стало відомо в ході зустрічі Черновецького і Катамадзе 28 серпня в мерії. Як пояснив посол, президент Грузії Михаїл Саакашвілі ухвалив рішення про нагородження Леоніда Черновецького після відкриття в Києві комплексу імені Шота Руставелі.

Даний орден є вищою нагородою в Грузії, яка вручається іноземним громадянам.

Леонід Черновецький висловив подяку за нагороду і подарував пану послу годинник від мерії з нагоди дня народження Грігола Катамадзе, який він святкував раніше.

Також київський градоначальник пообіцяв, що у вересні буде закінчено будівництво ще одного меморіального комплексу пам"яті Георгія Гонгадзе.

"Найближчим часом буде вшановано ще одного видатного сина Грузії", - сказав він.

До кінця зустрічі Черновецький відзначив, що для нього Грузія є особливою країною, адже там народилися й виросли його діти, повідомляє Кияниобоз.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького нагородили Орденом честі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі