четвер, 19 лютого 2009 15:37

Черновецький звільнив 4 головних лікарів за неявку на свій мітинг

Черновецький звільнив 4 головних лікарів за неявку на свій мітинг
Чотирьох головних лікарів київських лікарень було звільнено за відмову вивести на мітинг на підтримку мера Леоніда Черновецького по 30 осіб з кожного лікувального закладу.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Павловський, посилаючись на дані профспілок медичних працівників.

За його словами, звільнили головного лікаря станції швидкої допомоги Анатолія Вернигори, головного лікаря Першого пологового будинку Дмитра Шадлуна, головного лікаря київської лікарні N 17 Миколу Дьоміна та головного лікаря шостої міської клінічної лікарні Михайла Царенка.

"Також намагаються звільнити Володимира Юрченка, головного лікаря Київського міського бюро судово-медичної експертизи", - додав він, повідомляє прес-служба депутата.

Павловський зазначив, що незаконні кадрові ротації відбулися через те, що головні лікарі відмовилися виконувати "рознарядку від Черновецького" вивести на мітинг "на підтримку мера" з кожного лікувального закладу по 30 осіб.

"Людей знімали з планових операцій, з роботи швидкої допомоги", - обурився він.

У зв"язку з цим депутат вимагає від прокуратури Києва негайно відреагувати на звільнення людей за політичними мотивами.

Водночас на засіданні Верховної Ради у середу депутат від НУ-НС Юрій Кармазін заявив про підготовку у мерії "рознарядки" з виведення лікарів на мітинг у четвер.

"По всім лікарням дали, по 300 осіб, щоб з"явилися. Учора Черновецький вже звільнив голову лікарні "Швидкої допомоги" Вернигору. Тепер чотирьох. (Головлікаря) першого пологового будинку - Шабулу, пульмонологічна лікарня - Дьоміна, шоста лікарня - Царенко і так далі, Бондаренко. Йдуть звільнення, такі речі робляться", - заявив він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький звільнив 4 головних лікарів за неявку на свій мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі