вівторок, 18 березня 2008 20:00

Черновецький змирився з рішенням Верховної Ради

Черновецький змирився з рішенням Верховної Ради
Київський міський голова Леонід Черновецький і його команда не опротестовуватимуть в суді рішення Верховної Ради про проведення позачергових виборів у Києві.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

"Що стосується позачергових виборів, то ми могли б з моєю командою подавати різні позови до різних судів. Але я цього робити принципово не буду. Ми йдемо на вибори", - сказав Черновецький.

Він зазначив, що продовжує виконувати обов`язки мера Києва, але при цьому сказав, що починає готуватися до виборів. Черновецький пообіцяв, що при цьому не робитиме якихось дій, що компрометують "будь-яких лідерів, які існують в Україні і намагаються управляти Києвом як своєю хатиною". Він сказав, що його виступи стосуватимуться лише господарської частини столиці.

Черновецький також заявив, що не вважає, що у нього є конкуренти. "Я не думаю, що у мене будуть серйозні конкуренти на цих виборах, тому що в Києві все ж таки присутня політика", - сказав мер столиці. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький змирився з рішенням Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі