субота, 26 січня 2008 10:13

Черновецький заявляє, що Луценко його залякує

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що дії міністра внутрішніх справ Юрія Луценка

стосовно київської влади – це спроба залякати з єдиною метою, аби мер відмовився від висунення звинувачень на адресу міністра в законному порядку.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМДА.

"Будь-які дії з боку як особисто Луценка, так і його апарату щодо Київської міської держадміністрації після його підлого нападу на мене і завдання мені тілесних ушкоджень я прошу розцінювати як помсту за те, що я критикував його на РНБО за вимагання у київської влади земельних ділянок, нібито під інвестиційне будівництво житла для міліціонерів, а фактично за винагороду від псевдоінвесторів", - заявив Черновецький.

"Про це я розповім на прес-конференції, коли вийду після лікарняного", - додав мер.

Черновецький підкреслив, що звинувачення з боку Луценка з"явилися після критики, яка прозвучала в його бік в присутності президента України та головних посадових осіб країни, і того ж дня, коли прокуратура порушила проти Луценка кримінальну справу.

"Своїми діями Луценко намагається залякати мене, аби я відмовився від висунення йому звинувачень у встановленому законом порядку. Луценко – суспільно небезпечна людина, яку б посаду не обіймав", - вважає Черновецький, повідомляє "Українська правда".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький заявляє, що Луценко його залякує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі