вівторок, 27 травня 2008 16:24

Черновецький залишить Довгого на посаді секретаря Київради

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що Олесь Довгий і в новому складі Київради обійматиме посаду секретаря.

"Зняти його - не проблема, але я від нього не відмовлюся, навіть якщо це впливатиме на кількість депутатів, які мене підтримуватимуть", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві.

При цьому Черновецький не дав чіткої відповіді, з якими з політичних сил він має намір вести переговори про створення більшості в Київраді.

"Будь-яку пропозицію я в змозі вислухати і зрозуміти", - підкреслив він. Разом з тим мер відзначив, що не має наміру співробітничати з Блоком Юлії Тимошенко.

Черновецький підкреслив, що його блок збільшив свою кількість у Київраді вдвічі.

"Я сподіваюся, що більшість в Київраді дозволить приймати різкіші, але кращі для населення - моїх виборців - рішення", - сказав він.

Черновецький також заявив, що має намір і далі "продовжувати централізацію влади".

"Я не довіряю районній владі і багатьом, хто продовжує залишатися зі мною, але був нав"язаний політичними силами, зокрема БЮТ", - сказав мер.

"Я укріплю настільки центральну владу, щоб жоден шахрай в райадміністраціях не міг заподіяти зло моєму виборцеві", - заявив Черновецький, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький залишить Довгого на посаді секретаря Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі