субота, 19 квітня 2008 15:29

Черновецький вже два місяці не платить за газ

Уряд володіє інформацією про те, що київська влада вже протягом двох місяців припинила розрахунки з НАК "Нафтогаз України" за спожитий столицею газ.

Про це повідомив перший віце-прем"єр Олександр Турчинов в інтерв"ю журналістам у суботу, передає Ліга.

"До уряду надійшло кілька листів від АК "Київенерго" про те, що їх відключають від газу. У свою чергу, НАК "Нафтогаз" пояснив, що київська влада вже протягом двох місяців припинила розрахунки за постачання газу", - пояснив він.

Турчинов переконаний, що київська влада замість того, щоб здійснювати розрахунки за газ, використовує ці кошти для підкупу громадян.

Перший віце-прем"єр також вважає, що сьогодні є підстави стверджувати, що секретаріат президента підтримує діючу київську владу.

"Ті, хто сьогодні представляє президента в міській раді, разом з Черновецьким голосують і за банальний дерибан київської землі, і за інші зловживання, у тому числі й із бюджетними коштами", - заявив Турчинов, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вже два місяці не платить за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі