Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2007 11:02

Черновецький вважає себе гарним господарем

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що зробив все можливе, щоб стати гарним господарем у результаті року роботи на посаді мера й голови Київської міської державної адміністрації.

Про це Черновецький заявив в інтерв"ю газеті "Хрещатик".

"І за цей рік я зробив все, щоб стати гарним господарем. Нині я живу звичайними турботами міста й намагаюся не реагувати на політичні виклики", - сказав він.

З його слів, господарсько-адміністративна діяльність займає в нього 99% робочого часу. При цьому Черновецький впевнений, що, ставши мером, він менше уваги приділяє політиці. Також своїм досягненням він вважає наближення влади до людей.

"Ми зламали стереотип, нібито при владі перебувають чиновники, яким повністю не вистачає уваги до інтересів простих жителів", - заявив він.

Також Черновецький зазначив, що його світогляд істотно змінився після того, як він став мером.

Разом з тим, до невирішених питань Черновецький відносить корупцію у всіх гілках влади, у тому числі в Київській міській раді.

Крім того, Черновецький поскаржився, що йому не вдається повною мірою залучати до управління містом незіпсовану грішми обдаровану молодь, пишуть Українські новини.




Зараз ви читаєте новину «Черновецький вважає себе гарним господарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути