четвер, 19 червня 2008 14:42

Черновецький випив шампанського за свою перемогу над Тимошенко (ФОТО)
6

У середу, 18 червня, новообраний міський голова Леонід Черновецький приймав гостей з нагоди свого повернення на пост мера.

Зустрічати гостей доручили заму Денису Басcу. Віталій Журавський і Анатолій Голубченко в цей час розважали публіку, спілкуючись і приймаючи поздоровлення.


А ось найвірніший соратник Черновецкого Ірена Кільчицька так і не з"явилася вітати свого начальника. Її відсутність в мерії ніхто не коментує.

Сам же Леонід Михайлович на власне свято запізнився на пів години. Приїхав у супроводі Олеся Довгого.

Мер насилу прочитав промову українською, підняв келих вина "За Київ, за киян" і, як годиться, відзначив, якими важливими були вибори "мерів" для всієї країни.

Вітати Черновецького прийшли міністр закордонних справ Володимир Огризко, регіоналка Ганна Герман, нардеп Лесь Танюк, оперний співак Володимир Гришко, подружжя Білоніжко.

Прибула також і глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самоненко.

"Я сьогодні (18 червня) прийшла сюди, оскільки зрозуміла, що ті, хто копав яму комусь, самі потрапили в неї", - відзначила глава ФДМУ.

За матеріалом: Vip.
Зараз ви читаєте новину «Черновецький випив шампанського за свою перемогу над Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі