понеділок, 10 вересня 2007 12:14

Черновецький вигнав двох своїх заступників

Київський міський голова Леонід Черновецький на вимогу Кабінету міністрів України підписав розпорядження про звільнення своїх заступників Івана Салія та Сергія Зіміна. Про це пише газета "Хрещатик".

Салій, працюючи більше року заступником голови КМДА, не був затверджений Кабміном на цій посаді й досі лишався тільки виконувачем обов"язків.

Як зазначає "Хрещатик", рішення про звільнення прийнято на підставі оцінки роботи обох заступників, а причиною звільнення названо "недостатній професіоналізм у виконанні обов"язків".

Згідно з документом, повноваження звільнених Салія та Зіміна передано іншим заступникам, зокрема, частину повноважень останнього передано першому заступнику голови КМДА Денисові Бассу. В той же час, текст відповідного розпорядження поки не оприлюднено на офіційному веб-порталі столичної влади.

Минулого тижня 6 депутатів Київської міської ради вирішили перейти у фракцію Партії регіонів. Серед них називались 5 депутатів з депутатської групи "Громадський захисник", зокрема, Салій, Сергій Череп, Сергій Кучкр, Євгеній Шалмєєв і Андрій Вінграновський, а також з фракції Соціалістичної партії – Зімін.

В інтерв"ю журналістам заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий зазначив, що поінформований про консультації між фракціями про перехід депутатів в Київраді, але жодної офіційної письмової заяви з цього приводу до нього не надходило.

Він також зазначив, що не бачить в такому переформатуванні Київради нічого поганого, оскільки депутати, про яких йде мова, і які, можливо, за його словами, перейдуть до фракції Партії регіонів і ті, які вже входять у цю фракцію, "є політичними партнерами фракції Черновецького і більшості".


Зараз ви читаєте новину «Черновецький вигнав двох своїх заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі