середа, 17 вересня 2008 14:35

Черновецький також чекає від Тимошенко мужності

Київський міський голова Леонід Черновецький вважає, що вже скоро буде підписано нову коаліційну угоду між БЮТ, Партією регіонів і Блоком Литвина.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

На запитання, що, на думку мера, може означати заява Арсенія Яценюка про відставку з посади голови Верховної Ради, Черновецький відповів, що вважає цей вчинок мужнім.

"Він повністю виконав коаліційну угоду, підписану БЮТ і НУ-НС", - підкреслив мер Києва, додавши: "Тепер ми чекаємо в суспільстві такого ж вчинку від прем`єр-міністра, який теж повинен піти у відставку".

Крім того, Черновецький висловив думку, що такий крок Яценюка може свідчити про існування домовленостей про створення нової коаліції.

"Я вважаю, що цей крок може свідчити про наступне: підписання коаліційної угоди з новими фігурантами близьке, й на посаду спікера претендує Володимир Литвин. У мене такі просто відчуття. А коаліційна угода буде підписана між БЮТ, Партією регіонів і фракцією Блоку Литвина", - сказав Черновецький. УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький також чекає від Тимошенко мужності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі