четвер, 17 квітня 2008 11:55

Черновецький розбив кувалдою ігровий автомат (ФОТО)

Мер Києва Леонід Черновецький власноручно знищив тисячний конфіскований ігровий автомат. Знищений мером автомат був конфіскований під час рейдів з перевірки діяльності грального бізнесу в столиці. Показове знищення автоматів за участю мера організувала для представників київських ЗМІ прес-служба КДМА.

"Сьогодні ми ліквідовуємо 1000-й ігровий автомат, конфіскований в результаті рейдів. Київ першим оголосив війну нелегальному гральному бізнесу, який викликає у молоді залежність, а також сприяє злочинності в молодіжному середовищі", - відзначив Черновецький і додав, що за час свого перебування на посаді мера не підписав жодного розпорядження про відкриття грального закладу.

У виконання доручення Київського міського голови в столиці проходять постійні перевірки гральних закладів, тоталізаторів і ігрових автоматів на відповідність їх роботи чинному законодавству.

Перший удар по тисячному автомату Черновецкий наніс особисто.

За матеріалом: ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розбив кувалдою ігровий автомат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі