пʼятниця, 02 травня 2008 16:00

Черновецький робить собі піар на тушках 5-річної давнини

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що для Держрезерву створили всі умови для продажу дешевого м"яса, але резервні тушки виявилися 5-річної давнини, і купувати їх люди не хочуть.

Про це він заявив у четвер, коли ходив інспектувати ціни на Володимирський ринок.

Столичний голова попереджає, що якщо з цінами ніхто не буде боротися, візьметься за них він сам. Черновецький обіцяє прибрати посередників між фермерами й покупцями, що зменшить ціну на 10-15%.

Разом з тим, директор Владимирського ринку Лариса Ярошевич повідомила, що низька якість м"яса, що надійшло на ринок з Держкомрезерву, не дозволяє повною мірою задовольнити споживачів і викликає нарікання з боку покупців.

За її словами, Черновецький звернувся з закликом до уряду про виділення з ресурсів Держкомрезерву м"яса за доступною ціною.

"Однак почалися всілякі політичні спекуляції з боку урядових структур щодо того, що комунальні ринки столиці, до яких належить і Володимирський ринок, відмовляються продавати це м"ясо", - відзначила вона.

"Це неправда. Володимирський ринок вчасно забезпечив торговельні місця й продавців, доставку й обробку м"яса. У свою чергу, дуже низька якість м"яса, що надійшло з Держкомрезерву, викликає безліч нарікань із боку покупців", - повідомила директор Владимирського ринку.

"1 травня представники Держкомрезерву прибули перевірити організацію торгівлі цим м"ясом на нашому ринку. І не могли заперечити очевидного, що для цього були створені всі умови. Проте, після того як відвідувачі ринку дізналися про те, хто ці люди, і м"ясо якої якості вони пропонують киянам, їх обуренню не було меж. Про це перевіряючим були висловлені прямі претензії з боку покупців. Спроби високих чиновників Кабміну зробити собі піар на дешевому м"ясі низької якості були припинені самими киянами, які не дозволили себе ошукати", - заявила Л.Ярошевич, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький робить собі піар на тушках 5-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі