середа, 26 березня 2008 16:13

Черновецький: "Ми добрі люди. Ви можете побачити це по наших обличчях"

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про незалежність його команди від будь-яких політичних сил.

"Ні я, ні хтось з моєї команди не служить ні блакитним, ні помаранчевим, і ми не сподіваємося ні на чий захист із владоможців. Ми розраховуємо тільки на киян", - сказав Черновецький на прес-конференції в середу, представляючи свою команду, з якою він піде на вибори.

"Я думаю, що такої команди немає в жодного високопосадовця в нашій країні. Це все нові люди, які пройнялися київським господарством", - додав він.

Черновецький також зазначив, що за час роботи члени його команди не залишалися байдужими "до жодної важкої долі".

"Ми добрі люди. І ви можете побачити це по обличчях членів нашої команди", - сказав він.

Представляючи секретаря Київради Олеся Довгого, Черновецький сказав, що повністю покладається на нього в сесійній роботі.

"Він веде професійно сесії Київради і виконує завдання членів команди, а також сам ініціює багато добрих проектів", - сказав він.

"Що стосується соціальної допомоги, я повністю розраховую на Ірену Реанольдівну Кільчицьку, з якою я пропрацював 7 років і знаю її як добру емоційну жінку", - сказав Черновецький, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: "Ми добрі люди. Ви можете побачити це по наших обличчях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі