вівторок, 10 червня 2008 16:30

Черновецький: "Довгий - найкращий спікер в Україні"

Голова Київради Леонід Черновецький вніс кандидатуру Олеся Довгого на посаду секретаря Київради.

Про це він оголосив на пленарному засіданні Київради у вівторок, оголосивши про початок процедури внесення і голосування кандидатури секретаря Київради.

"Чому я вважаю, що це він? Тому що він два роки проводив сесії. Я вважаю його найкращим спікером в Україні", - заявив Черновецький.

"Я вважаю, що він толерантна людина, він зможе домовлятися і працювати на благо киян. Я знаю, що він добрий християнин і людина", - додав голова Київради.

При цьому Черновецький зауважив: "Складно собі уявити, що це моє право я комусь можу віддати, тому що так, як президент пропонує прем"єр-міністра, так і голова Київради має одне єдине право - пропонувати собі заступника - секретаря Київради".

"Ніяких особливих повноважень у нього при цьому немає, а тільки спілкуватися з депутатами і проводити сесії", - зауважив голова Київради.

Черновецький звернувся до депутатів з проханням підтримати його: "Оскільки це моє право, а критику до нього – критикувати можна любого, святих людей на землі не буває. Він молода людина, але дуже підготовлена".

На зауваження представників демократичних сил і зали, Черновецький заявив: "Дестабілізувати вам ситуацію я вам просто не дам, бо я голова. За мене проголосували 37-38% киян, це моє право! Не ваше".

"А якщо ви хотіли мені щось погане сказати про мого секретаря, ви могли це все зробити до сесії. Ви б прийшли до мене і сказали: "Ну, поганий він". Але вас не було, тому будь ласка...", - додав голова Київради.

Після цього Черновецький оголосив 20-хвилинну перерву на прохання голови лічильної комісії Анатолія Чуба для того, щоб комісія могла підготуватися до проведення таємного голосування по кандидатурі секретаря Київради.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Черновецький: "Довгий - найкращий спікер в Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі