вівторок, 27 травня 2008 17:41

Черновецький: "Я не вважаю міністрів людьми"

Мер Києва Леонід Черновецький не чекає поздоровлень від членів Кабінету міністрів у зв"язку з його результатами на дострокових виборах в Києві, оскільки, за його словами, не вважає міністрів "людьми". Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, відповідаючи на питання журналістів.

"Навряд чи я кого влаштовую з великих політиків. Але думаю, що через демократичність президента, він мене визнає, хоч би подзвонить після ТВК, і скаже, що він мене привітає. Це єдине, що я чекаю", - відзначив Черновецький.

"Членів Кабінету міністрів я не вважаю людьми, тому мені їх поздоровлення... Окрім, до речі, Оніщука - він порядна людина, це хороший міністр юстиції, він класний юрист. Я сам юрист, я розбираюся в цьому", - додав мер.

Кажучи про міністрів, Черновецький сказав: "Це люди, ви можете сміятися, але вони безликі. Ніхто їх не знає, ніхто з них не виступає".

"Вони бояться сказати зайве слово, бояться своєї тіні, бояться, що їх виженуть в ту ж саму секунду, як тільки вони вимовлять це слово. Ну, що це за міністр?!", - обурився мер.

"Адже міністр - це ж така посада серйозна!", - додав Черновецький, повідомляє Українська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: "Я не вважаю міністрів людьми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі