четвер, 19 червня 2008 17:18

Черновецький прокоментував відставку Кільчицької

Черновецький прокоментував відставку Кільчицької
Київський міський голова Леонід Черновецький, хоча чітко не сказав, що підписав заяву про звільнення свого заступника Ірени Кільчицької, але поскаржився, що йому складно буде знайти їй заміну.

Про це мер сказав сьогодні в інтерв"ю журналістам під час виїзду на конфліктну забудову на вул. Березняківській, 12.

Так, на прохання журналістів прокоментувати чутки про звільнення Кільчицької, він сказав: "Працювати в умовах, коли на тебе постійно нападають, по-перше, і я знаю точно, що їй погрожували ті ж, хто погрожував вам (Черновецький звернувся до мешканців Березняківської), - це бандити з МВС, маючи трьох дітей - другого вона народжує зараз і одного усиновила, не кожен витримує".

На прохання журналістів уточнити, чи підписав він відповідне розпорядження, Черновецький сказав, "я б підписав заяву і своїй дружині, оскільки у неї діти, і своїй дочці. А куди діватися? Це велика проблема, тому що загроза мені і моїй команді набагато більша, ніж загроза на цьому будівництві".

Продовжуючи розмову про Кільчицьку, Черновецьий підкреслив, що "дуже складно її замінити", оскільки вона набула дуже великого досвіду роботи в управлінні містом.

Він також відзначив, що знає її дуже давно як порядну та енергійну людину.

"Ніколи 100-відсоткової заміни хорошому фахівцеві і хорошій людині немає. У неї було і залишається добре і чуйне серце. Але залякування витримують не всі", - сказав мер.

Як повідомлялося, Кільчицька написала заяву про звільнення з посади заступника голови Київської міської державно адміністрації, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький прокоментував відставку Кільчицької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі