субота, 10 травня 2008 10:43

Черновецький прибере з Києва всюдисущих продавців шаурми

Київська влада проведе рейд з перевірки дотримання правил техніки безпеки у кіосках.

Як заявив перший заступник голови КМДА Денис Басс, такі заходи вживаються у зв"язку з інцидентом у Святошинському районі столиці, де сталася пожежа з 12-ма потерпілими внаслідок недотримання техніки безпеки при використанні газового обладнання.

"Київська влада проведе рейд – перевірку всіх МАФів, де встановлені газові пристрої", - повідомляє прес-служба КМДА.

"Дрібний прибуток всюдисущих продавців шаурми не може стояти вище від здоров"я та безпеки киян. Тому уже завтра ми проведемо рейд і закриємо усі кіоски, де порушуються правила техніки безпеки" - сказав Басс.

За його словами, столична влада покладе край злочинній практиці районних чиновників, які видають направо і наліво дозволи на встановлення МАФів і не надто переймаються, чи потрібен поряд зі станцією метро такий вибухонебезпечний кіоск.

Разом з тим, у зв"язку з вибухом газового балону ст. метро "Святошино", Держгірпромнагляд із 10 травня спільно з правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування розпочинає перевірки місць масового відпочинку громадян та закладів громадського харчування.

Як повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду, зокрема, перевірятимуться популярні у киян та гостей столиці зони відпочинку Гідропарк, Труханів острів, Голосіївський парк, а також заклади харчування, що розташовані біля станцій метро, ринків та інших місць масового скупчення людей, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький прибере з Києва всюдисущих продавців шаурми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі