вівторок, 11 вересня 2007 08:31

Черновецький пояснив, за що вигнав своїх заступників

Мер Києва Леонід Черновецький пояснює звільнення виконуючого обов"язки заступника голови Київської міської державної адміністрації Івана Салія його професійною непридатністю.

Про це Черновецький сказав журналістам.

"Причини звільнення (Салія) - професійна непідготовленість, справа в тому, що Салія звільняли з всіх посад, які він займав", - сказав Черновецький.

Він також зазначив, що і будівництво метрополітену в Києві відбувалося не завдяки Салію, хоча він курирував транспорт, а з ініціативи інших людей.

Черновецький додав, що повноваження Салія тимчасово покладені на першого заступника голови міськадміністрації Дениса Басса.

Крім того, мер заявив, що не має потреби в іншому своєму заступнику Сергієві Зиміні.

"Я подав подання в Кабмін про його звільнення. Справа в тому, що в нього взагалі посадових обов"язків було дуже мало", - зазначив мер.

З його слів, і Салій, і Зимін звільнені за те, що неодноразово міняли свою ідеологію, тоді як, на думку Черновецького, люди, які працюють у його команді, повинні розділяти його програму.

Черновецький пообіцяв інші кадрові перестановки в міськадміністрації, однак конкретних прізвищ не назвав.

Раніше 6 депутатів Київради, у тому числі Салій, з депутатської групи "Громадський захисник" вирішили перейти у фракцію Партії регіонів у Київраді, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький пояснив, за що вигнав своїх заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі