пʼятниця, 14 березня 2008 16:31

Черновецький подякував Ющенку за комісію

Мер Києва Леонід Черновецький впевнений у неупередженому службовому розслідуванні його діяльності комісією, призначеною Президентом Віктором Ющенком.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Я вдячний Президентові України Віктору Ющенку за те, що він ухвалив рішення про створення такої комісії", - заявив Черновецький.

На його думку, ця комісія незалежна від політичних інтриг, і він упевнений, що у своїй роботі вона буде дотримуватися принципу професіоналізму й неупередженості.

Також він вважає, що робота комісії остаточно підтвердить безпідставність обвинувачень на його адресу з боку опонентів.

Черновецький призначив в.о. голови Київміськадміністрації першого заступника голови Анатолія Голубченка на час службового розслідування.

13 березня Ющенко відсторонив Черновецького від виконання обов"язків голови Київміськадміністрації на час службового розслідування строком на 15 днів.

Ющенко призначив віце-прем"єр-міністра Івана Васюника головою комісії для проведення службового розслідування.

Комісія повинна розслідувати невиконання Черновецьким службових обов"язків, порушення ним Конституції й законів, невиконання актів Президента й Кабінету Міністрів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький подякував Ющенку за комісію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі