середа, 17 грудня 2008 10:09

Черновецький не поспішає давати киянам тепло

Прес-служба НАК "Нафтогаз України" заявляє, що ситуація, яка склалася з теплопостачанням в деяких районах Києва, пов"язана з безвідповідальністю керівництва КМДА та київського мера Леоніда Черновецького, які накопичили величезні борги перед ДК "Газ України" незважаючи на те, що кияни своєчасно оплачують житлово-комунальні послуги. Про це повідомляє Управління із зв"язків зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів. Невиплата найближчим часом боргів за поставлений газ може призвести до проблем із постачанням газу, відзначає НАК. Заборгованість АЕК "Київенерго" перед ДК "Газ України" за спожитий газ складає 414 млн грн.

Керівництво НАК "Нафтогаз України" вимагає від Черновецького припинити "брудні спекуляції", від яких страждають кияни та громадяни, які відвідують бюджетні установи – школи, дитсадки, лікарні, та виконати зобов"язання перед мешканцями столиці, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не поспішає давати киянам тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі