вівторок, 23 грудня 2008 17:28

Черновецький: Мені погрожували, що мене уб"ють

Черновецький: Мені погрожували, що мене уб"ють
Мер Києва Леонід Черновецький обурений негативним освітленням засобами масової інформації відкриття ним 22 грудня пам"ятника журналістові Георгію Гонгадзе та іншим журналістам, загиблим під час виконання службових обов"язків.

Про це Черновецький сказав журналістам.

"Я в шоці від деяких коментарів, які я прочитав сьогодні в пресі з приводу пам"ятника видатному українцеві Георгію Гонгадзе", - сказав Черновецький.

Він також вважає, що пам"ятники повинні встановлюватися не тільки мертвим героям, а і живим.

"Масштабнішої фігури в історії України, окрім, може бути, тільки (поета Тараса) Шевченка, по подвигу, здійсненому в дуже складний час, окрім Георгія Гонгадзе, нікого не немає", - вважає Черновецький.

Разом з тим мер заявив, що сам міг опинитися на місці Гонгадзе і загинути.

За його словами, ці події відбувалися в 1998 році, коли він очолював партію Красива Україна.

"Мені погрожували, що мене уб"ють... я відчував смерть", - сказав Черновецький.

Він повідомив, що таку розмову провели з ним безпосередньо в адміністрації Президента, проте він не уточнив, хто саме йому погрожував і у зв"язку з чим.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація встановила і відкрила пам"ятник журналістові Георгію Гонгадзе і загиблим при виконання службових обов"язків журналістам.

Черновецький вводить в Києві платні прийоми чиновників мерії для поповнення бюджету міста, повідомляє Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: Мені погрожували, що мене уб"ють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі