четвер, 11 жовтня 2007 16:12

Черновецький хоче заборонити масові акції на Майдані

Київська влада звернулась до суду з проханням обмежити проведення 14 жовтня масових акцій політичними силами та громадськими організаціями.

Про це повідомив начальник Головного управління з питань внутрішньої політики Київської міськдержадміністрації Віктор Гончарук.

За його словами, сьогодні влада міста направила до Окружного адміністративного суду Києві звернення, в якому просить обмежити проведення масових заходів з нагоди 65-ї річниці створення Української повстанської армії та 63-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Зокрема, КМДА просить суд дозволити всім громадським організаціям та партіям, які мають намір відзначити річницю заснування УПА, проводити свої заходи виключно на Софійській площі.

Також міська влада просить суд постановити, що організації, які просять дозвіл відзначити річницю визволення України від фашистів, можуть провести свої акції на Бессарабській площі та біля пам"ятника В.Леніну на бульварі Тараса Шевченка.

Як зазначив Гончарук, Майдан Незалежності та Хрещатик, на переконання керівництва міста, мають залишитися вільними від політичних заходів у ці вихідні, щоб надати можливість киянам спокійно відпочити та розважитись, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче заборонити масові акції на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі