субота, 21 червня 2008 13:43

Черновецький хоче перерахувати всіх школярів, які вчаться в Києві без прописки

Мер Києва Леонід Чернівецький має намір порахувати всіх школярів, які вчаться в столиці і не мають прописки. Про це він заявив на колегії КМДА. На думку Л.Чернівецького зробити це можна "запросто" і він доручив начальнику Головного управління освіти і науки Лілії Гріневич в місячний термін надати йому дані.

Мер відзначив, що має намір подати дані в кабінет міністрів для отримання субвенції в міськбюджет. "У нас вкрали субвенції, це ті гроші, які повинні йти на ситуацію, яка завжди буде в Києві, але зараз вона особливо посилилася". Під "ситуацією" Чернівецький, мабуть, мав на увазі велику кількість приїжджих, які живуть і працюють в столиці.

Крім того, мер поскаржився на те, що з кожним новим урядом збільшується "грабіж" по частині дотування міського бюджету.

"Триста мільйонів кабінет міністрів виділив, щоб ми відремонтували Маріїнській палац, в якому вони гуляють з іншими прем"єр-міністрами або з кимось ще. Яке відношення це має до інфраструктури Києва? Я не знаю... грабіж на рівному місці", - підсумував столичний глава, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче перерахувати всіх школярів, які вчаться в Києві без прописки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі