четвер, 19 квітня 2007 14:50

Черновецький готується до позачергових виборів Ради

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про початок підготовки столиці до проведення позачергових виборів Верховної Ради відповідно до указу Президента Віктора Ющенка.

Про це Черновецький заявив на позачерговій сесії Київської міської ради, виступаючи перед депутатами.

"Я законослухняний громадянин і голова Київської державної адміністрації, і указ Президента України (про розпуск Ради і підготовку позачергових виборів) був прийнятий мною до виконання й виконується", - заявив Черновецький.

Після цього депутати Київради почали ставити запитання мерові у зв"язку з тим, що вони не бачили відповідного розпорядження Київської міськдержадміністрації.

У свою чергу, Черновецький підкреслив, що розпорядження є, воно передано в районні держадміністрації й виконується.

Також він пообіцяв ознайомити депутатів зі змістом цього розпорядження.

"Є указ - ми його виконуємо, буде інше рішення - будемо його виконувати", - додав мер.

Раніше 24 голови обласних державних адміністрацій підтримали рішення Ющенка про дострокові вибори Ради. Тоді Черновецький не приєднався до цієї заяви. Він пояснив, що займає нейтральну позицію в сформованій ситуації політичної кризи, викликаної достроковим припиненням Ющенком повноважень Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький готується до позачергових виборів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі