четвер, 26 червня 2008 09:15

Черновецький готує низку звільнень, а Кільчицька хоче повернутися

Говорять, що недавнє звільнення Ірени Кільчицької і начальника ГУ впорядкування Болеслава Андрушенка не стануть останніми в КМДА.

Сам мер Леонід Черновецький пообіцяв, що буде і надалі звільняти підлеглих, які погано працюють. Проте при бажанні знайти промахи можна в роботі кожного чиновника, а політологи вже говорять, що звільняти будуть перш за все тих, за якими не стоять впливові політсили.

Говорять, що наступним на виліт стане Сергій Рудик — він займається справами міграції і міжнародними зв"язками. Рудик потрапив в зами за квотою фракції "Пора", якої вже немає в Київраді. Крім того, вакантним може стати місце начальника ГУ охорони здоров"я Людмили Качурової. Говорять, що якщо вона сама не піде на пенсію (їй виповнюється 55), то її попросять.

А ось недавно звільнена нібито за власним бажанням Ірена Кільчицька може повернутися. Джерела в КМДА стверджують, що Кільчицька і мер погарячкували і вже ведуть переговори про повернення Кільчицької.

Політолог Вадим Карасьов говорить, що мер робить ставку на омолоджування команди і на "виліт" готують старих чиновників, які працювали ще за часів Омельченка — начальника ГУ фінансів Віктора Падалку і начальника ГУ ЖКХ Михайла Голіцу. Обидва йшли в Київраду за списком Блоку Литвина.

За матеріалами: Сегодня, Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький готує низку звільнень, а Кільчицька хоче повернутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі