пʼятниця, 26 жовтня 2007 09:49

Черновецький готовий віддати Луценку крісло мера

Мер Києва Леонід Черновецький готовий поступитися лідеру блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Юрію Луценку посадою мера, якщо Луценко обжене Черновецького в забігу на 5 км.

"Я перебуваю у відмінній формі. Я міг би зробити пропозицію Луценку пробігти із мною 5 кілометрів, і якщо він мене обжене, я готовий поступитися йому кріслом мера", - сказав Черновецький.

Він підкреслив, що дуже уважно стежить за станом свого здоров"я.

Також Черновецький засумнівався у вірогідності результатів аналізів Луценка, які показали відсутність слідів наркотиків і зловживання алкоголем у крові й сечі Луценка.

"Мене не вражає, те, що показано на загальнонаціональному каналі "1+1", хто бачив, які аналізи здавав Луценко - або, може, хтось за нього їх здавав?... Я бажаю Луценку покинути пити!" - сказав Черновецький.

Він підтвердив готовність обговорити з Луценком у прямому ефірі на одному із загальнонаціональних каналів процедуру спільної здачі аналізів.

Черновецький раніше закликав Луценка спільно пройти тест у прямому ефірі будь-якої телекомпанії на вживання наркотиків і спиртного.

У свою чергу Луценко здав для проведення аналізів зразки крові, сечі й волосся, і медики не виявили у них слідів наркотиків і зловживання алкоголем. Аналіз волосся ще проводиться, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Черновецький готовий віддати Луценку крісло мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі