пʼятниця, 20 лютого 2009 17:36

Черновецький дасть Ющенку грошей на президентську кампанію?

Черновецький дасть Ющенку грошей на президентську кампанію?
Мер Києва Леонід Черновецький може стати основним спонсором нинішнього президента Віктора Ющенка на майбутніх президентських виборах, вважає директор інституту проблем управління імені Горшеніна Кость Бондаренко.

"Я не здивуюся, якщо на наступних президентських виборах саме мер Черновецький, не дивлячись на всі тертя з секретаріатом президента, стане головним фінансистом виборчої кампанії Віктора Ющенка", - заявив Бондаренко на круглому столі.

На його думку, минулий тиждень "став піком цинізму київської влади".

"Всі ці нововведення, які пропонуються, говорить про те, що київська влада відчула, що може робити в Києві все, що завгодно", - зазначив політолог.

Він також повідомив, що дані соціологічного опитування, проведеного інститутом імені Горшеніна, свідчать про серйозне падіння рейтингу Черновецького.

"При цьому, маючи дуже серйозні фінансові ресурси, Черновецький очевидно замахнувся на загальноукраїнський рівень", - додав він.

"Саме завдяки тому, що Черновецький може стати головним донором виборчої кампанії президента він може відчувати таку безкарність і вседозволеність", - упевнений Бондаренко.

У свою чергу директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко нагадав, що у Верховній Раді на поточному тижні для ухвалення закону про проведення виборів місцевих голів у два тури не вистачило кількох голосів.

Так, за цей законопроект не проголосувала фракція Партії регіонів, яка останнім часом позиціонує себе як противник політики Черновецького.

"Сьогодні Черновецький перетворився на загрозу для киян", - заявив політолог, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький дасть Ющенку грошей на президентську кампанію?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі