середа, 31 жовтня 2007 08:20

Черновецький більше не допомагатиме потерпілим від "еліта-центрів"

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що не має наміру більше допомагати обманутим інвесторам, як у випадку з постраждалими вкладниками групи компаній "Еліта-Центр".

Про це він заявив в інтерв"ю журналістам у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я ніякого відношення, як міський голова, до проблеми з обманутими інвесторами в різних сферах нашої економіки - не тільки будівництві, але й інших сферах - не маю. Київська громада до цього також не має ніякого відношення", - сказав мер.

Черновецький наголосив, що інвестор, вкладаючи гроші, повинен розуміти, що ризикує своїми грішми.

"Сьогодні, на жаль, їх більше. Якщо тільки я почну вирішувати всі проблеми з різними обманутими інвесторами, то завтра ви залишитеся без зарплати", - заявив він.

При цьому Черновецький відзначив, що знає про всі ситуації в столиці з обманутими інвесторами.

"На жаль, це не тільки "Київвисотбуд", де попахує "Еліта-Центром". Якщо найближчим часом Верховна Рада не вирішить цю проблему законодавчо, то в нас вся Україна буде в "еліта-центрах", - підкреслив він.

"Тому що, виділяючи ділянки, ми не знаємо, що буде далі відбуватися: чи продадуть її шахраю, що почне збирати гроші", - також відзначив мер.

На початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості.

Близько 1,5 тис. громадян стали жертвами групи компаній "Еліта-Центр", представники якої брали в них гроші як оплату нібито споруджуваного житла.

Загальна сума, що одержали шахраї від довірливих громадян, оцінюється приблизно в 400 млн грн, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький більше не допомагатиме потерпілим від "еліта-центрів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі