середа, 19 вересня 2007 20:47

Черномирдін: Ми готові співпрацювати з будь-яким урядом України

Надзвичайний і Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін запевняє, що російський уряд співпрацюватиме з будь-якою новою українською владою, незалежно від того, які політичні сили її сформують.

Про це він заявив в інтерв`ю журналу "Профиль", розміщеному на офіційному сайті МЗС Росії.

"Я можу сказати відверто: для нас це не таке вже складне питання, ми з усіма працюватимемо, з будь-яким розкладом", - сказав він.

При цьому Черномирдін висловив сумнів, що конфігурація політичних сил серйозно зміниться. "Люди будуть ті самі. Інша справа, що парламентська більшість може змінитися – до влади може прийти сьогоднішня опозиція, якщо вона зуміє цього добитися. Ми працюватиме і з ними, ми й раніше працювали з одними і зараз – з іншими", - відзначив посол.

Черномирдін висловив переконання, що за підсумками дострокових парламентських виборів до ВР пройдуть ті самі політичні сили, які і до виборів були представлені в ній. При цьому, за його словами, особливого виборчого розпалу не видно.

Він також відзначив, що головним при створенні коаліції мають бути інтереси держави. "Якщо виходити з цього, багато що стає зрозумілим – цілі і реальні завдання, які можуть бути сформульовані. А якщо виходити з принципу "ти мені подобаєшся, а ти – ні". Це, знаєте, аморально просто. Та ще в такій державі як Україна!", - сказав Черномирдін.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін: Ми готові співпрацювати з будь-яким урядом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі