вівторок, 19 січня 2010 19:25

Чернівецький священник вважає, що Янукович гідний Євангеліє

Чернівецький священник вважає, що Янукович гідний Євангеліє
У Партії регіонів заявили, що прем"єр Юлія Тимошенко "глибоко образила" православних вірних.

Як повідомила прес-служба регіоналів, настоятель Банченського Свято-Вознесенського монастиря у Чернівецькій області архімандрит Лонгін прокоментував заяву Тимошенко про те, що вона не допустить присяги лідера Партії регіонів на Євангеліє.

"Нам дуже боляче було чути слова Тимошенко, яка сказала, що у разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах, вона не допустить до його присяги на Євангеліє", - сказав архімандрит.

Він наголосив, що "така заява Тимошенко була образою для тих людей, які проголосували в першому турі і будуть голосувати у другому турі за Януковича".

"Віктор Федорович дуже багато зробив для православ"я. Зокрема, він не лише реставрував Святогірську Лавру, а й долучився до будівництва багатьох церков та монастирів в Україні", - зазначив Лонгін.

"Ми всі бачимо, що Янукович гідний того, щоб покласти руку на Євангеліє. Варто лише подивитися на ті будинки для дітей-сиріт, на те, як вони одягнені. Все це - заслуга Януковича", - впевнений архімандрит.

"Нині у нашому монастирі завдяки Януковичу будується ще один 4-поверховий будинок для дітей-інвалідів. Фундамент вже готовий", - наголосив Лонгін.

Зараз ви читаєте новину «Чернівецький священник вважає, що Янукович гідний Євангеліє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі