четвер, 18 жовтня 2012 12:35

Черкащина лідирує за підкупом виборців – Томенко

Черкащина лідирує за підкупом виборців – Томенко
Микола Томенко каже, що знятися - значить догодити "регіоналам". Фото: gazeta.ua

"Бютівець" Микола Томенко каже, що на Черкащині виборців не соромляться підкуповувати відкрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У канадських спостерігачів викликає занепокоєння підкуп виборців в Україні

"Такого масштабного підкупу, як на Черкащині, немає в жодній із 16 областей, які я об'їхав напередодні виборів, – заявив він. – Міліція не те що реагує на численні випадки роздавання грошей, а взагалі охороняє депутатів від Партії регіонів, які цим займаються. Зокрема днями міліція за наказом губернатора Тулуба охороняла кандидата-"регіонала" Володимира Зубика безпосередньо під час роздачі грошей на 195 окрузі. Звісно, гроші дають скрізь, навіть у столиці, але там прикриваються десятниками й сотниками. А тут все робиться у відкриту.

Томенку соромно за ветеранів черкаської журналістики, які теж вирішили підтримувати Зубика.

"Я дивуюся: скільки разів Зубику треба проголосувати за закон про наклеп аби ці ветерани зрозуміли, що він не є гідною кандидатурою", - цікавиться політик.

Томенко каже, що керівництву опозиції пропонували шалені гроші аби вони зняли своїх кандидатів на Черкащині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкащина входить до лідерів деструктивного PR

"Хочу наголосити, що попри чутки жоден із опозиціонерів не зніметься з виборів. Знятися – означає догодити тим мільярдерам від Партії регіонів, які сплять і бачать себе, як безальтернативного кандидата", - вважає він.

Володимира Зубика вважають головним фігурантом афери компанії "Лівела" внаслідок якої бюджет недоотримав мільярди гривень.

Зараз ви читаєте новину «Черкащина лідирує за підкупом виборців – Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі