середа, 17 березня 2010 17:02

Через Табачника люди одягли на голови пакети для сміття (ФОТО)
24

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua
17 березня з 10 до 11 ранку у Києві біля Адміністрації президента Конгрес українських націоналістів провів першу акцію за відставку міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Прийшло близько 100 людей. Тримали плакати з лозунгами про відставку міністра, зокрема "Табачника геть з освіти!". О 12.00 під міністерством освіти серед натовпу мітингувальників побились двоє чоловіків: один із хлопців налетів на іншого. В інцидент втрутились міліціонери, які охороняли акцію, і забрали обох до відділку. У натовпі припустили, що нападник був провокатором. Деякі чоловіки одягли на голову пакети. Вони пояснили, що таким чином протестують проти політики Табачника. Мовляв, антиукраїнські дії міністра їх душать. 

Подібна акція сьогодні пройшла у Львові. Біля облдержадміністрації зібралося близько 4000 студентів місцевих вузів. В руках тримали плакати: "Геть Табачника", "Ні спаплюженню освіти".


Зараз ви читаєте новину «Через Табачника люди одягли на голови пакети для сміття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі