пʼятниця, 30 грудня 2011 09:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Через підлість Януковича Тимошенко зустріне Новий рік у поїзді - "бютівець"

Через підлість Януковича Тимошенко зустріне Новий рік у поїзді - "бютівець"

Влада чинить тиск на лікарів, які оглядають Юлію Тимошенко для того, щоб вони дали згоду етапувати екс-прем'єра в одну з колоній в Харківській області. Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат, член фракції БЮТ Сергій Пашинський, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Юлія Володимирівна не встає, вчора, у нас є інформація, був консиліум, який не підтвердив можливості її транспортування в такому стані. Вони зараз ламають лікарів, щоб вони дозволили її транспортувати. Вони вирішили зробити так, щоб Юлія Тимошенко зі своїми колосальними болями, зі своїм станом здоров'я, щоб вона провела Новий рік у вагоні, по проходу якого буде ходити собака. І коли цей вагон приїде до Харкова, ми не знаємо", - сказав Пашинський.

Депутат зазначив, що для етапування Тимошенко вибрали даний період, адже в Європі в цей час період різдвяних відпусток.

"Підлість Януковича полягає в тому, що він розуміє - в Європі зараз різдвяні канікули, вся Європа двадцять четвертого числа закривається, і виходить на роботу тільки другого. І на це робиться розрахунок, щоб зробити ще один злочин, і щоб на це було менше реакції. Але я впевнений, що вже завтра вранці ми почуємо реакцію", - зазначив Пашинський.

Нагадаємо, вчора в ЗМІ з'явилася інформація, що слідчий Служби безпеки у справі ЄЕСУ погодився на етапування Тимошенко до харківської колонії сьогодні. У свою чергу, джерела в Державній пенітенціарній службі повідомили, що Тимошенко можуть етапувати вночі або сьогодні вранці. Лікарі, які оглянули її в СІЗО, стверджують, що екс-прем'єр нетранспортабельна.

Зараз ви читаєте новину «Через підлість Януковича Тимошенко зустріне Новий рік у поїзді - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі