пʼятниця, 22 жовтня 2021 11:41

"Чекаємо його з часу дебатів" - Мирослава Барчук запросила Зеленського на ефір

"Чекаємо його з часу дебатів" - Мирослава Барчук запросила Зеленського на ефір
Клеяння дурня не доречне, написала журналістка. Фото: @suspilne.tb

Журналістка й ведуча токшоу "Зворотний відлік" на "UA: Перший" Мирослава Барчук чекає президента Володимира Зеленського на ефірі телеканалу.

Про це вона повідомила у Facebook

"Чекаємо народних депутатів від монобільшості наступного понеділка і також запрошуємо президента на "державне телебачення". Чекаємо його з часу дебатів, до речі", - зауважила.

Вона прокоментувала реакцію Офісу президента і самого Зеленського щодо тиску на телеканал.

"Мені здається, все ж таки не варто публічно брехати там, де реальна ситуація з контролем над "слугами" з боку ОП і погодженням спікерів на ток-шоу є секретом полішинеля. Причому для сотень журналістів і ведучих на різних каналах. В такому випадку брехня стає очевидною і самовикривальною для влади.

Не варто президентові знецінювати і називати "хайпом" сигнали журналістів про тиск на редакцію, бо це виглядає слабо, непрофесійно і підриває стосунки з медіа загалом.

Не варто, у відповідь на питання журналістів про ультиматуми, гратися у гру "я не знаю цю ведучу" (бо цікавить не це, питання про інше), або "Подоляк Михайло, а не Микола, якби він тис, ви б знали його ім'я" (ще одна втеча і підміна), або "так а як я тисну?" (клеїння дурня тут теж не доречне). Важливою є лише реакція президента країни на факт можливого тиску і ультиматумів від його офісу", - написала журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестовичу більше подобається антиукраїнський канал Мураєва - радник Єрмака "пожалівся" на Суспільне

"І головне, як мені здається, треба вирівняти оптику. Народні депутати складають присягу українському народові, а отже народні депутати ходять на ефіри звітувати перед суспільством, це їх обов'язок. Пригадуєте, "присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників". Жодного слова про Єрмака, Подоляка і навіть Зеленського В.О", - заявила Мирослава Барчук.

19 жовтня Мирослава Барчук заявила про тиск із боку Офіса президента. Токшоу "Зворотний відлік" виходить по понеділках увечері.

У відповідь президент Зеленський заявив про "хайп".

Суспільне - це найбільша незалежна медіакомпанія України. 100% акцій АТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" належать державі. Однак державні органи не керують Суспільним і не визначають редакційної політики. У цьому полягає ключова відмінність державного від суспільного медіа.

Суспільне належить українському суспільству й фінансується з податків усіх громадян, повідомляє компанія.

Зараз ви читаєте новину «"Чекаємо його з часу дебатів" - Мирослава Барчук запросила Зеленського на ефір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі