середа, 18 червня 2008 13:18

Чечетов: Тимошенко хоче повністю знищити "Нашу Україну"

Чечетов: Тимошенко хоче повністю знищити "Нашу Україну"
Депутат від партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що Блок Юлії Тимошенко розгортає передвиборчі штаби для проведення дострокових парламентських виборів.

Про це він сказав у парламенті журналістам у середу.

"Я сьогодні прочитав Інтернет, де сказано, що нібито вночі було проведено нараду і була дана жорстка команда БЮТ розгортати штаби і готуватися до виборів", - сказав Чечетов.

На його думку, БЮТ має наміри "зробити те ж саме, що по Києву, тобто знищити повністю "Нашу Україну", щоб ті навіть до нового парламенту не потрапили".

"Партія регіонів не поділяє цю позицію. Ми не готуємося до виборів, а навпаки намагаємося консолідувати здорові сили у владі і в парламенті", - сказав Чечетов.

Відповідаючи на питання, чому Партія регіонів відмовилася голосувати за соціальні законопроекти, незважаючи на те, що основною функцією депутатів є законотворчість, він сказав:

"Головна функція опозиції, якщо ви хоч трошки розбираєтеся у системі формування влади, - не голосувати, а контролювати більшість і коаліцію".

На репліку журналістів про те, що меншість могла би виявити державницьку позицію, проголосувавши за закон про захист шахтарів, підтримавши власний електорат, Чечетов сказав:

"На наступному пленарному тижні за ці закони проголосує нова коаліція".

Крім того, він вчергове закликав спікера Арсенія Яценюка оголосити про "юридичну смерть" нинішньої коаліції для того, щоб дати можливість "конструктивним силам" створити нову більшість, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Тимошенко хоче повністю знищити "Нашу Україну" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі