понеділок, 26 листопада 2007 15:28

Чечетов: "Всі заяви Тимошенко – повна маячня"

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що звинувачення з боку лідера БЮТ Юлії Тимошенко в підкупі "регіоналами" представників демократичних сил, є брехнею.

Про це говориться в його коментарі з приводу перспектив створення коаліції демократичних сил, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Помаранчева коаліція – недієздатна. Тимошенко намагається звалити провину за це на кого завгодно", - стверджується в повідомленні.

На думку Чечетова, "Тимошенко обдурила народ, дала обіцянки, які неможливо виконати, на цьому обмані одержала свій відсоток на виборах".

"Але її потенційні партнери не можуть підписатися під популізмом Юлі. Тому коаліція не виходить. Що робить Тимошенко? Знову бреше. Тепер про якийсь нібито підкуп її депутатів. Що завгодно – аби не визнавати свою поразку", - упевнений "регіонал".

"Я заявляю, що всі заяви Тимошенко – повна маячня", - підкреслює Чечетов.

Раніше представники БЮТ, повідомляли журналістам про те, що представники Партії регіонів пропонують депутатам БЮТ і блоку "Наша Україна - Народна самооборона" матеріальну компенсацію за допомогу в зриві домовленостей про створення демократичної коаліції.

Зокрема, депутат від БЮТ Віктор Уколов розповів, що йому пропонували 10 тис. доларів в обмін на те, що, зареєструвавши і прийнявши присягу, він поїде відпочивати за кордон чи занедужає, у такий спосіб позбавивши "коаліцію" необхідних голосів. За його словами, до цього були причетні представники Кабінету міністрів Віктора Януковича.

У Партії регіонів, у свою чергу, у коментарі газеті "Комерсант-Україна", де був надрукований відповідний матеріал, назвали заяви членів БЮТ реалізацією схеми, мета якої – знайти виправдання відсутності коаліції БЮТ і НУ-НС.

"Уже набридло, тільки щось – одразу усе починають валити на Партію регіонів. Що на минулих виборах ми долари самоскидами в парламент завозили, що на цих! Поганому танцюристові самі знаєте, що заважає, а такі розмови уже викликають алергію", - цитувало видання "регіонала" Василя Хару.

"Ми вже бачили оприлюднення пожованої так званої "плівки Ляшко". Чесно кажучи, уже набридла вся ця балаканина навколо того, що ми когось купуємо, усе це виглядає просто смішно", - заявив, у свою чергу, депутат Тарас Чорновіл, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: "Всі заяви Тимошенко – повна маячня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі