вівторок, 04 березня 2008 16:08

Чечетов: "Регіони" блокуватимуть трибуну до кінця"

"Є межа компромісу, і є межа, переступивши яку, починається зрада свого народу. Ми ніколи цю межу не переступимо".

Так народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував " заяву лідера НУ-НС Кириленка про те, що з питання вступу України в НАТО опозиція не готова йти на компроміси і відмовляється від вже узгодженого тексту постанови.

"Максимально зрозумілий компроміс був озвучений. Рішення про вступ в НАТО повинне ухвалюватися за наслідками всенародного референдуму. І другим пунктом - ухвалення закону "Про референдум" до 20 березня. Все", - резюмував нардеп.

На питання про те, якими будуть дії Партії регіонів у разі невиконання вимог опозиції, "регіонал" відповів, що "трибуна Верховної ради буде заблокована".

На уточнююче питання, як довго, політик сказав, що "до кінця".

Коментуючи заяву лідера фракції ПР Віктора Януковича про можливі акції протесту, якщо Верховна Рада не прийме постанову, яка визначить порядок вступу України в НАТО, Михайло Чечетов сказав: "Якщо захист національних інтересів зажадає того, щоб люди вийшли і сказали своє слово, значить, люди вийдуть!".

За матеріалами: ІА "Інтермедіаконсалтинг".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: "Регіони" блокуватимуть трибуну до кінця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі