пʼятниця, 03 вересня 2010 11:16

Чечетов: Кернес - безальтернативный кандидат в мери Харькова

Чечетов: Кернес - безальтернативный кандидат в мери Харькова

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що Геннадій Кернес успішно переможе на виборах мера Харкова.

З юридичної точки зору, кандидат вважається висунутим від партії тоді, коли на міській партійній конференції було прийнято відповідне рішення. Але до офіційного висунення у ПР вже є реальні кандидати на посади мерів українських міст.

Про це в коментарі ІМК сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Ми не заперечуємо, що є реальні кандидати. До них належить і виконуючий обов"язки харківського мера Геннадій Кернес. На мій погляд, йому альтернативи немає, тому що він зарекомендував себе як справжній господарник, менеджер, Харків перевтілився, наводиться порядок. Не тільки немає альтернативи Кернесу в якості кандидата від Партії регіонів, йому немає альтернативи і серед інших партій, тому що охочих стати мером Харкова багато, а от стати таким керівником, щоб зробити Харків першою столицею України, так як зробив це Кернес, ніхто не зможе ", - вважає політик.

"І я думаю, міська конференція висуне саме Геннадія Кернеса на посаду мера, і він успішно переможе в Харкові ... Але я ще раз кажу - рішення буде приймати за законом міська конференція в кінці вересня місяця. Загалом, абсолютна більшість кандидатур, які будуть йти від ПР на місцевих виборах - переможуть, бо ПР йде на вибори для того, щоб перемогти ", - сказав Чечетов.

Раніше повідомлялося, що Центральній штаб Партії регіонів і її лідер Віктор Янукович порекомендували голови Антимонопольного комітету України Олексія Костусєва у якості єдиного кандидата на посаду мера Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Кернес - безальтернативный кандидат в мери Харькова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі