четвер, 16 грудня 2010 09:16

Чечетов: Генпрокуратуру не використовують для політичних репресій

Чечетов: Генпрокуратуру не використовують для політичних репресій

Не можна вважати арешт колишніх міністрів та інших чиновників колишньої влади переслідуваннями.

Таку впевненість висловив в ефірі одного з українських телеканалів народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, передає ІМК.

Він нагадав, що так само були затримані і урядовці з Кабміну Миколи Азарова: заступник міністра охорони навколишнього природного середовища Богдан Преснер, якого спіймали під час отримання хабара у великих розмірах, а також екс-голова Державної інспекції з контролю за цінами Тетяна Рудь, яка була затримана за підозрою в хабарництві.

"Так само, і міністрів Азарова затримали. Що це, переслідування? Перший заступник міністра в уряді Азарова був узятий під варту!", - зазначив регіонал.

"Якщо є порушення, то є порушення", - додав він.

Крім того, депутат упевнений, що голова ГПУ Віктор Пшонка не дозволить використати Генпрокуратуру для політичних репресій.

"Я знаю Пшонку. Він не дозволить використати ГПУ як силову структуру для розправи над опонентами", - каже політик.

Нагадаємо, вчора лідерку ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко взяли на підписку про невиїзд.

"Проти Тимошенко порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу (перевищення влади, яке спричинило тяжкі наслідки). Юлія Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд", - відзначили в прес-службі генпрокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Генпрокуратуру не використовують для політичних репресій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі