пʼятниця, 16 жовтня 2020 16:58

"Це свинство" - політичний оглядач про опитування Зеленського

"Це свинство" - політичний оглядач про опитування Зеленського
Зараз на Зеленського великий вплив має Єрмак. Фото: Ян Доброносов, Facebook

Президент Володимир Зеленський грається з демократією. Так Gazeta.ua політичний оглядач Леонід Швець прокоментував аносоване президентом опитування 25 жовтня.

"У них валяться місцеві вибори. Треба, щоб була велика явка на користь "слуг". Для цього треба підвищити зацікавленість, щоб на вибори було цікаво піти. Ось такий трюк.

Свинство цієї технології в тому, що нікого не цікавлять відповіді на запитання, які ставлять. Запитують лише для того, щоб приманити виборців до дільниць.

Банковій не слід гратися в ігри з такою святою справою, як вибори. Бо якщо у нас забрати вибори, то буде, як у Білорусі.

Схоже, Зеленський не розуміє, що гратися з виборами не можна", - каже Леонід Швець.

"Ми в родині про зменшення Верховної Ради, марихуану, а тим більше Будапештський меморандум не розмовляємо. Може, Зеленський про це розмовляє із дружиною Оленою?" - запитує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея Зеленського з опитуванням тягнеться від Медведчука

Опитування політичний оглядач називає безглуздям.

"Ніхто не зможе довести, що українці на ці запитання відповіли так чи інакше. Так би мовити, опитуванням займатимуться невідомо хто, невідомо хто це рахуватиме. Запитання: ти взагалі хто? Тобто у нас немає жодних причин довіряти тому, що назвали опитуванням.

Сьогодні зранку послухав, що сказав Зеленський. Мовляв, давайте ще, ми можемо ще такі запитання ставити. Відкрий сторінку президента - петиції. Там тих питань - матінко рідна! Тобі треба запитання? Починай ранок із того, що відкриваєш ці петиції і читаєш.

Можу ще запропонувати президентові читати статті журналістів. У яких постійно виникають запитання. Як наприклад, якого біса з'явився в Офісі Татаров? Нехай читає Facebook.

Що найбільше не подобається - що йде гра з демократією. Коли починається така гра, це найбільша загроза демократії. Це не претензія на рівні, хто перший з'їв борщ. Це претензія на рівні наших базових засад існування.

Ідеї з "опитуванням" підсовує Міша Подоляк. Зараз на президента великий вплив має Єрмак. А на Єрмака - його радник", - каже Леонід Швець.

Президент Володимир Зеленський заявив про 5 запитань опитування у день місцевих виборів. Перше запитання стосуватиметься корупції, друге - Донбасу.

Наступні 3 запитання Зеленський озвучив за 9 днів до виборів.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Це свинство" - політичний оглядач про опитування Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі