субота, 18 вересня 2021 00:33

"Це - нереалістично". Разумков про розгляд "олігархічного" закону у четвер

"Це - нереалістично". Разумков про розгляд "олігархічного" закону у четвер
1 липня Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про олігархів. Фото: replyua.net

Голова ВР Дмитро Разумков вважає нереалістичною пропозицію Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянути законопроєкт про олігархів у другому читанні на пленарному засіданні 23 вересня.

"Сьогодні пролунала пропозиція про наступний четвер. Це малореалістично, точніше нереалістично. На наступному тижні я, по-перше, хочу розібратися, як відбувався комітет, чому ніхто не був запрошений. По-друге, на наступному тижні треба буде зрозуміти, скільки часу необхідно буде профільним управлінням Верховної Ради для того, щоб підготувати цей законопроєкт до розгляду. Це займе чимало часу. Останнє, колеги у листі наполягали на тому, щоб ми слідували регламенту. Я буду слідувати", - заявив спікер в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: Олігархів буде шукати спеціальна система

На Комітеті з питань національної безпеки, оборони й розвідки антиолігархічний законопроєкт Верховній Раді рекомендували ухвалити.

Під час підготовки законопроєкту до другого читання загалом врахували 13 поправок із 1271.

У першому читанні Верховна Рада ухвалила цей документ 1 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Це - нереалістично". Разумков про розгляд "олігархічного" закону у четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі