субота, 15 жовтня 2022 21:14

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це не те, чого очікує Путін" – у Зеленського розповіли, чим займаються російські військові в Херсоні

"Це не те, чого очікує Путін" – у Зеленського розповіли, чим займаються російські військові в Херсоні
Російські окупанти зайняті не обороною захопленого Херсона, а поділом та вивезенням награбованого з міста. Фото: myc

Російські окупанти зайняті не обороною захопленого Херсона, а поділом і вивезенням награбованого з міста.

Водночас президент РФ Володимир Путін очікує, що російські військові "вгризатимуться в Херсон зубами", щоб диктатор міг "зберегти обличчя". Про це заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відправляє мобілізованих з Криму воювати в дірявих бронежилетах: фото

"Путін очікує, що російські військові вгризатимуться в Херсон зубами, щоб вождь міг "зберегти обличчя". Але вони зайняті: ділять і вивозять награбоване в очікуванні втечі. Так буває: коли мародерство стає частиною системи, для дисципліни й бойового духу не залишається місця", – написав він.

Звільнена територія Херсонщини на сьогодні – 1170 кв. км.

А це – 29 населених пунктів на півночі Херсона в Бериславському районі, розповів під час брифінгу 14 жовтня депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Зараз ця лінія деокупації проходить напряму від Давидового Броду до Дудчан, від одного берега Інгульця до Дніпра. Тобто котел, у який наші ЗСУ взяли окупантів, вже зачищений. І лінія фронту наблизилась до Берислава й проходить біля Милового.

Зараз ви читаєте новину «"Це не те, чого очікує Путін" – у Зеленського розповіли, чим займаються російські військові в Херсоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі