субота, 17 липня 2021 19:48

Чаював у Берліні із Меркель та відправляв олімпійців в Токіо – тиждень Зеленського у фото
6

Меркель виклала фото, як із Зеленським спілкуються за чаюванням
Фото: Ангела Меркель
На червоній доріжці лідери держав зупинилися зробити фото і поспілкуватися
З Оленою Зеленською глава держави поспілкувався зі спортсменами
На полотнищі з написом "Слава Україні!" намалювали обриси мапи України
Перше подружжя одягнуло на себе форму олімпійців

Президент Володимир Зеленський цього тижня за чаєм спілкувався із канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. З першою леді Оленою Зеленською глава держави зустрівся із українськими спортсменами, які їдуть на Олімпійські ігри у Токіо.

Чим ще запам'яталося президентське подружжя цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

Володимир Зеленський зустрічався з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель у Берліні на початку тижня. На червоній доріжці лідери держав зупинилися зробити фото і поспілкуватися. Обидва – у костюмах і масках.

Меркель виклала фото, як із Зеленським спілкуються за чаюванням. Лідерів сфотографували за столом із чайниками і чашками у кабінеті на білих диванах. Перед Меркель лежав записник і ручка. У момент фото український президент здивовано подивився у камеру. Зустрівся Зеленський із Федеральним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татаров вигідний в Офісі Зеленського: чому заступника Єрмака не звільняють

Разом із дружиною, першою леді Оленою Зеленською глава держави поспілкувався зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх у Токіо. Перше подружжя одягнуло на себе форму олімпійців – футболку у національних кольорах. Фотографувалися гуртом із спортсменами.

Нардеп від "Слуги народу" Жан Беленюк виклав фото з президентом та підписаним українським прапором. На полотнищі з написом "Слава Україні!" намалювали обриси мапи України з Кримом та окупованими територіями Луганської і Донецької областей.

Олена Зеленська на тижні разом із прем'єром Денисом Шмигалем провела засідання Ради безбар'єрності. "Міністри представили 7 ключових проєктів на два роки", написала перша леді. Збиралися у Veterano Hub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський використовує Китай для додаткових вигод від США – економіст

16 липня депутати побилися у Верховній Раді перед канікулами. Народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко вдарив нардепа від "Слуги народу" Миколу Сольського. 16 липня останній день п'ятої сесії парламенту. Після цього за графіком депутати мають піти на канікули. Нова сесія почнеться 7 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Чаював у Берліні із Меркель та відправляв олімпійців в Токіо – тиждень Зеленського у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі