пʼятниця, 28 січня 2011 15:20

Частина квартири брата Луценка теж заарештована

Частина квартири брата Луценка теж заарештована

На майно екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко накладений арешт з моменту порушення проти нього кримінальної справи. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав його брат Сергій Луценко.

"Майно заарештували не сьогодні. Це черговий вибрик прокуратури. Їм сьогодні захотілося запустити якісь хвилі, тому вони і відправили цю новину в ефір. Напевне, "незалежному" слідству хочеться таким чином звітувати перед своїми замовниками, коли вони щось роблять", - зазначив він.

Луценко зізнався, що не знає, яке конкретно майно його брата заарештовано. "Але я знаю дуже чітко, що його доля є в батьківській квартирі, де зараз проживаю я. Вона залишилася мені, ми ніколи її не ділили. Це оформлена спадщина. Мені подзвонили знайомі з БТІ і сказали, що в грудні прийшла заборона на відчуження майна. Я зрозумів, що це і є арешт на квартиру", - зауважив політик.

За його словами, доля Юрія Луценка на квартиру становить чи 25, чи 33 %. "Чесно кажучи, ми ніколи не заморочувалися цим питанням. У нас нормальні сімейні стосунки, щоб ще про це думати", - пояснив Луценко.

Нагадаємо, Генпрокуратура наклала арешт на майно еск-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Через те, що він та три його співробітники нанесли державі збитки у розмірі понад 970 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Частина квартири брата Луценка теж заарештована». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі