середа, 09 квітня 2014 15:00

Царьова закидали яйцями в Миколаєві
5

Фото: news.pn

Один з лідерів Народного ополчення Миколаєва Олександр Янцен влаштував обіцяний "гарячий прийом" народному депутату України, кандидату в президенти Олегу Царьову, який приїхав з візитом в місто кораблів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Царьов приїхав провідати в лікарні швидкої медичної допомоги прихильників Путіна, постраждалих під час знесення наметового містечка біля пам'ятника Героям-ольшанцям. Напередодні, під час прямого ефіру в програмі Шустер LIVE Янцен пообіцяв проросійському нардепу Царьову показати гнів народу, якщо той приїде до Миколаєва.

Коли нардеп вийшов зі свого автомобіля і попрямував до входу в лікарню, до нього з кількома активістами підійшов Янцен і запитав його: "Навіщо ти сюди приїхав?".

Після цього почалася словесна перепалка, на яку відреагував Царьов і став кричати на Янцена, використовуючи при цьому ненормативну лексику. Потім Янцен вдарив кандидата по обличчю, і почалася бійка, в ході яких Царьов сам розштовхував своїх охоронців і ліз у бійку.

У цей час інші миколаївці кидали яйця і картоплю в Царьова, в результаті весь костюм нардепа був забруднений.

Начальник прес-служби Миколаївського обласного відділу охорони Юрій Багрянцев звернувся до всіх із проханням покинути територію лікарні, де лікуються люди, адже це не місце для з'ясування стосунків. Присутні люди і журналісти просили Царьова задовольнити це прохання, проте, нардеп, проігнорувавши її, намагався на свою камеру прокоментувати ситуацію тим, що це "фашисти" не дають йому приїхати на свою землю.

Люди тим часом скандували: "Царьов - фашист!", "Геть з України!", "Чемодан - вокзал - Росія!".

Після всього Царьов вийшов з головних воріт лікарні в супроводі охоронців, під'їхав його автомобіль, він в нього сів і втік, проїхавши на червоне світло світлофору.

Зараз ви читаєте новину «Царьова закидали яйцями в Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі