пʼятниця, 11 квітня 2014 10:46

Царьов знайшовся: "Выпили с ребятам со спецназа, телефон разрядился"

Царьов знайшовся: "Выпили с ребятам со спецназа, телефон разрядился"
Фото: lenta-ua.net

Народний депутат і кандидат у президенти Олег Царьов, якого його ж прес-служба вчора оголосила в "розшук" після евакуації нардепа співробітниками спецназу з одеського готелю "Променада", знайшовся у себе вдома в Дніпропетровську.

Про це сам Царьов сьогодні вранці повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук".

Насамперед нардеп подякував своїм "рятівникам", які вивели його з одеського готелю і привезли додому до Дніпропетровська.

"Спасибі Одеситам, які прийшли до готелю з антиМайдану і розблокували моїх помічників. Спасибі хлопцям зі спецназу, які вивели мене з готелю і привезли додому до Дніпропетровська. Вони теж брали участь в київських подіях і по ним працює прокуратура. По духу наші хлопці. День визволення Одеси з ними відзначили у мене вдома під ранок. Випили і закусили. Пом'янули загиблих у Києві товаришів. Прошу вибачення перед Одеситами за те, що не зміг відвідати вчора Куликове поле. Обов'язково це зроблю найближчим часом. Георгіївську стрічку, подаровану мені в Одесі на Куликовому полі ношу весь час і не зніму до нашої перемоги! У наших машинах порізали колеса і залили фарбою, тому моя команда тільки зараз під ранок наздогнала мене. Зараз будемо висуватися в інше місто", - написав Царьов.

Царьов не став уточнювати, у яке саме місто вирішив податися в цей раз. Також кандидат у президенти пояснив, що нікуди не пропадав, просто банально розрядився телефон.

"Спасибі всім, хто переживав і турбувався про мене. У мене розрядився телефон і я не зміг передзвонити і повідомити, де я перебуваю. Як тільки я перейшов в опозицію, телефон чомусь став чудити. Став пропадати зв'язок під час інтерв'ю по телефону. Телефон почав швидко розряджатися. Протягом дня зазвичай кілька разів заряджаю телефон, а цього разу підзарядка залишилася в Одесі", - пояснив Царьов.

Зараз ви читаєте новину «Царьов знайшовся: "Выпили с ребятам со спецназа, телефон разрядился"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі