неділя, 19 грудня 2010 11:21

Бютівець розказав, як троє регіоналів били його

Бютівець розказав, як троє регіоналів били його

Під час бійки у Верховній Раді у четвер на БЮТівця Володимира Бондаренко напали троє регіоналів.

Про це йдеться у його заяві до Генпрокуратури, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Депутат Саламатін здійснив спробу нанести мені удар стільцем по голові. Мене врятувало лише те, що я встиг підставити під удар руку, внаслідок чого відчув різкий біль. З отриманою травмою я не міг захищатися від протиправних дій нападників", - зазначив він.

"Народний депутат Волков, щоб утримувати мене обхватив за тулуб, а народний депутат Столар почав наносити удари по обличчю та іншим частинам тіла. Після чого усі утрьох почали тягнути мене до виходу із сесійної зали", - наголосив Бондаренко.

У свою чергу, БЮТівець Михайло Волинець у своїй заяві до Генпрокуратури написав: "Брутально лаючись, депутат Цюрко накинувся на депутата Кравчука та почав руками наносити йому ушкодження по обличчю: наніс приблизно чотири удари по голові та в потилицю кулаком".

"Дивлячись на незаконні дії депутата Цюрка, я намагався схопити за руки депутата Цюрка та благав припинити мордування депутата Кравчука", - зазначив він.

"Не припиняючи незаконні дії за мить Цюрко взяв стілець та з заввишки з власного зросту та враховуючи, що він знаходився у президії Верховної Ради, який вище рівня підлоги на 1 метр, вдарив мене цим стільцем так, що він зламався об мою голову", - зазначив Волинець.

Крім того, бютівець Євген Суслов розповів, що депутати від Партії регіонів били його кулаками у грудну клітку.

"Після цього невідома особа штовхнула мене, в результаті чого я вдарився головою об дверний косяк, а потім під тиском народних депутатів мене винесло до коридору", - зазначив він.

Потерпілі бютівці вважають, що регіонали "вчинили злочини, а саме - втручання у діяльність державного діяча з використанням службового становища, умисне заподіяння народному депутату тілесних ушкоджень, а також перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством".

Зараз ви читаєте новину «Бютівець розказав, як троє регіоналів били його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі